stART-blog

Mijlpaal bereikt!

Voor de start van dit project hadden we onszelf als doel gesteld om een portfolio op te bouwen van 50 kunstwerken. Met trots kunnen we zeggen dat we dit doel bereikt hebben en zelfs al ruim overschreden hebben!

We blijven ons portfolio ondertussen updaten met nieuwe werken dus blijf onze artiesten en ons portfolio zeker opvolgen! Samen zorgen we ervoor dat kunstenaars de kans krijgen om hun werken naar buiten te brengen en KMO’s een prachtige en levendige kantoorruimte krijgen!

Bent u geïnteresseerd in enkele werken om op te hangen in uw bedrijf of wilt u graag deelnemen aan het stART-avontuur, aarzel dan niet en stuur een mailtje naar
student-art@outlook.com.

Al meer dan 50 kunstwerken

Tevreden klanten = gelukkig team!

stART heeft na enkele maanden intensief werken al meer dan 10 kunstwerken kunnen tentoonstellen! We zijn dan ook trots op onze eerste 2 klanten; Graphius Brussel en Teamleader! Ben je benieuwd welke werken ondertussen meer leven brengen in lege kantoorruimtes of wachtzalen? Neem dan snel een kijkje in ons portfolio, onze artiesten en onze klanten!

Wilt u graag ook een ruimte in uw bedrijf wat meer opfleuren? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar student-art@outlook.com met de naam van de werken, de afmetingen en de verkozen formule!

Hoe draagt stART bij aan de bescherming van het milieu?

Allereerst proberen wij onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Dit doen we door de kunstwerken van onze artiesten zoveel mogelijk op te halen bij kunstacademies en niet bij hen thuis. Zo kunnen we ritten uitsparen en een steentje bijdragen aan het milieu.  

Moeten we in Gent zijn, dan laten we de auto zelf zoveel mogelijk achterwege en komen we naar je toe met de fiets of te voet! 

Verder geven wij karton ook een tweede leven als beschermer van de werken tijdens het vervoer van en naar de kunstacademies en bedrijven.  

Iedereen creatief op de KMO-markt!

Vandaag konden jullie ons standje bezoeken op de KMO-markt. Met enkele kunstwerken, een zelfgemaakte maquette, een album met een overzicht van al onze werken, onze eigen stART-wall en een doos vol paaseitjes hebben wij jullie mogen ontvangen. 

Wij willen hierbij iedereen bedanken voor het enthousiasme, de lovende woorden en de mooie tekeningen op onze stART-wall! Met dit initiatief wouden wij aantonen dat iedereen creatief is en dat is zeker en vast gelukt, proficiat! 

This slideshow requires JavaScript.