stART-blog

Award voor online communicatie

Gisteren werd de Awarduitreiking van KMO-Management georganiseerd op de Arteveldehogeschool. Alle groepjes die net zoals ons ook een onderneming hebben opgericht in het kader van onze bachelorproef kwamen daarvoor nog eens samen en sommigen werden ook in de bloemetjes gezet.

🏅Ennnnn… ook wij vielen in de prijzen! Wij kregen met stART de award voor online communicatie!🏅

Op de foto staat onze persoonlijke coach Bart aan onze zijde. We willen hem en zeker ook de andere coaches bedanken voor hun super begeleiding en ondersteuning gedurende dit jaar! Een welgemeende DANK U WEL!

imageedit_13_9663239695.png

Bachelorproef

Vandaag, 4 maanden na het begin van het tweede semester, hebben we onze bachelorproef mogen indienen. Een kleine samenvatting met onder andere ook hoe wij enerzijds jullie kunstenaars hebben aangemoedigd om naar buiten te komen met jullie werken en anderzijds bedrijven hierbij een make-over wouden geven.

Een welgemeende dank je wel aan zowel onze kunstenaars, klanten als sympathisanten! Hoe cliché het ook mag klinken; zonder jullie was dit nooit gelukt. DANK U!

Het stART-team met bachelorproef

Einde stART?

Het stART-project is helaas afgelopen, maar dit betekent daarom niet dat onze missie ook moet eindigen! Wij hopen van harte dat we met stART de bedrijfswereld warm gemaakt hebben om ook student-kunstenaars een kans te geven.

Dit verhaal eindigt dan ook niet hier! 

Neem zelf contact op met een van onze kunstenaars mocht je geĂŻnteresseerd zijn in een werk van hen. Bezoek exposities op kunstacademies en ontdekt nieuwe talenten. Doe beroep op je netwerk, iedereen kent wel iemand die graag tekent, schildert, boetseert…

Laat het stART-verhaal verder leven!

 

Vanaf juni kan je geen kunstwerken meer opsturen

stART is opgericht in het teken van een bachelorproef. Daardoor is dit jammer genoeg ook een project met tijdslimiet.

Vanaf juni is het niet meer mogelijk om je werken in te sturen. Wil je nog deelnemen, wees dan snel!

Met het portfolio dat we dan hebben opgebouwd, zullen we zoveel mogelijk bedrijven proberen op te fleuren. Zou u dus graag een van onze kunstwerken ophangen in uw bedrijf, dan is dit na juni wel nog steeds mogelijk.