FAQ

Einde stART transparant

Wie mag deelnemen?
Iedereen mag deelnemen, jong én oud, zolang je maar student bent aan een school of kunstacademie. Wij werken dus ook helemaal niet met een leeftijdsgrens, iedereen is welkom!

Wat moet ik doen als ik geïnteresseerd ben in één of meerdere werken?
Je laat ons via student-art@outlook.com of via 0494/ 84 76 19 weten dat je geïnteresseerd bent in een werk en geeft ons het volgende door; de naam van de kunstenaar en de formule die je zou willen. Heeft het kunstwerk geen naam? Dan geef je het nummer door dat rechtsonder op de foto staat.

Wat gebeurt er eenmaal u een kunstwerk gekozen heeft?
Eenmaal een kunstwerk gekozen is, komen wij dit zelf ophalen bij de student of een samenwerkende kunstacademie. Wij leveren het werk dan persoonlijk bij uw bedrijf af en hangen het ook op zonder daarbij de muren of het behangpapier te beschadigen. Op het einde van de periode krijgt u de kans om dit kunstwerk aan te kopen aan een prijs bepaald door de student. Wenst u hier niet op in te gaan, dan komen wij het kunstwerk terug ophalen zonder kosten en brengen we het terug naar de student.

Hoe worden de kunstwerken opgehangen?
Wij zorgen zelf voor een ophangsysteem. Onze keuze daarvoor zijn de klevende spijkers van Tesa, omdat deze de kunstwerken en ook de muren of het behangpapier niet beschadigen.

Wie zorgt voor het kader?
Een kader kan zeer bepalend zijn voor de uitstraling van een kunstwerk. Daarom staat de kunstenaar ook zelf in voor een bijpassend kader.

Wie staat in voor de verzekering van de werken?
Het bedrijf is verantwoordelijk voor de kunstwerken die ophangen. Deze zullen vallen onder hun brandverzekering.

Er zijn 2 e-mailadressen, namelijk student-art@outlook.com en student.art@outlook.com. Welke van de twee moet ik nu gebruiken?
Beide e-mailadressen zijn van ons. Foto’s van je kunstwerken of eventuele vragen zullen ons dus sowieso bereiken via beide e-mailadressen!

Werd je vraag niet beantwoord? Aarzel dan zeker niet en contacteer ons via het contactformulier of via onze Facebookpagina!