Formules

Formules:

〉 Een abonnement voor 1 maand = 15 euro

〉 Een abonnement voor 3 maand = 35 euro
(incl. 1 vervangoptie)

Extra’s:

〉 Extra kunstwerk of vervangoptie = 5 euro

    〉 Verlenging formule voor 1 maand = 10 euro

What’s in it for me?

Wij bieden meer dan een kunstwerk dat werd geproduceerd via massaproductie. Een
stART-kunstwerk biedt u een persoonlijk én uniek interieur. Eentje gemaakt met passie en met een verhaal waar elke klant graag zal naar luisteren!

Uw steun aan studenten met een passie voor kunst zal zorgen voor een echte boost voor uw merkimago! Het afsluiten van een abonnement lijkt een kleine daad, maar dit betekent veel voor de studenten.

Wij bieden flexibiliteit en opties aan! Niet alleen jouw smaak durft weleens veranderen, ook die van jouw klanten. En waar ga je dan naartoe met jouw dure kunstwerk? Voor slechts 5 euro kan je bij ons al een ander kunstwerk kiezen.

Een kunstwerk aankopen is vaak een grote hap uit het beschikbare budget, maar met stART wordt kunst voor elke KMO toegankelijk!

Einde stART transparant.png

stART biedt u dus 2 formules aan waarmee u telkens 1 kunstwerk kan tentoonstellen in uw bedrijf voor een bepaalde periode. Voor beide abonnementen rekenen wij een servicekost aan om zo onze kosten te kunnen dekken. Deze kosten worden o.a. gevormd door het ophangsysteem, het transport en de marketing.

Met een vervangoptie heeft u het recht om tijdens de periode van 3 maand uw huidige kunstwerk te laten vervangen door een ander uit ons aanbod.