Wordt één van onze deelnemende artiesten!

Deelnemen is simpel! Stuur enkele foto’s door van kunstwerken die je graag zou tentoonstellen naar student-art@outlook.com zodat jij en je kunstwerken hier te zien zullen zijn!

Nog niet overtuigd? Hier sommen we nog eens alle voordelen op die stART jou kan bieden!

Wij zorgen ervoor dat jouw kunstwerken gezien worden door een groot publiek waardoor je zo een naam kan opbouwen in de kunstwereld.

Je hoeft geen lidgelden of andere kosten te dragen; wij zetten ons dan ook in voor jullie! Deelnemen is volledig gratis!

Door foto’s door te sturen zijn er nog geen verplichtingen voor jou. Je bent dan nog niet verplicht om ook effectief deel te nemen. Bedenk je je daarna nog, dan hoef je ons dat gewoon te laten weten. No grudges of addertjes onder het gras!

Wij regelen alles voor jou! Dit betekent het transport van en naar het bedrijf, het ophangen van jouw kunstwerk en het contact met het bedrijf. Geen zorgen voor jou!

Wij bieden jou de kans om een centje bij te verdienen. Het bedrijf zelf en iedereen die jouw kunstwerk ziet hangen in het bedrijf krijgt de kans om jouw kunstwerk aan te kopen aan een door jou bepaalde verkoopprijs.

Onze artiesten

Aaron Gosselin    Arthur Dufoor    

Axel Van Ickx    Isaac De Mulder (2)    

Lynn Vereeken     Maikel De Greve    

Nello Margodt    Robin Verslegers.png

Quincy François_